infolinia czynna od pon. do pt. od godz. 9:00 - 17:00

Krajalnice elektryczne

( ilość produktów: 7 )

Krajalnica gastronomiczna jest jednym z podstawowych produktów w sklepach i restauracjach. Pozwala ona na dzielenie nie tylko brył mięsa czy nabiału, ale również pieczywa. W swoim działaniu jest niezastąpiona, jednak dla prawidłowego funkcjonowania potrzebne jest utrzymanie ostrości części tnącej. Elektryczna krajalnica (bo w taki sposób są zasilane) równie dobrze sprawuje się w domu. Regulowane odchylenie tarczy pozwala na dostosowanie grubości plastrów lub kromek chleba wedle uznania. Domowa krajalnica metodą działania nie różni się niczym od tej gastronomicznej, jednak można zauważyć różnicę jeśli chodzi o płynność działania i moc. Krajalnica o większej mocy będzie dużo lepiej cięła produkty niż ta o mniejszej, przełoży się to na siłę potrzebną do krojenia i jakość plastrów.

Dla kogo jest krajalnica domowa? Dla każdej osoby niezadowolonej standardowymi wymiarami pieczywa i wędlin w sklepach. Przy zakupie domowej krajalnicy trzeba przygotować się do wydatku w okolicach od 150 do kilkuset złotych.




 

Strona korzysta z plików cookie w celu realizacji usług zgodnie z Polityką dotyczącą cookies. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do cookie w Twojej przeglądarce.
Zamknij
pixelpixelpixelpixel