infolinia czynna od pon. do pt. od godz. 9:00 - 17:00

Drobny sprzęt kuchenny

( ilość produktów: 542 )

Drobny sprzęt kuchenny – bardzo często nazywany drobny sprzęt gastronomiczny. Jest to AGD małe do kuchni, które w tej kategorii będzie odpowiadało wszystkiemu co nie jest związane z ekspresami do kawy lub sprzętem do zabudowy. Znajduje się tu praktycznie wszystko do kuchni, od kuchenek jednopalnikowych przez grille elektryczne i opiekacze do blenderów i czajników. Tak jak widzicie znajdziecie tu zarówno te AGD drobne jak i niekoniecznie. Przeszukując mały sprzęt AGD do kuchni na pewno sprzętem wartym wspomnienia są roboty planetarne oraz kuchenne. Te produkty potrafią ułatwić pracę wielu Paniom w kuchni.

AGD drobne są produktami codziennego użytku których w kuchni nie może zabraknąć, opiekacze do chleba ułatwiają przygotowanie śniadania dzieciom. Pieczenie wypieków jeszcze nigdy nie było tak proste, a wieczorna kolacja może zamienić się w przyjemnego grilla z przyjaciółmi w domowej atmosferze.

Wartymi wspomnienia są takie produkty jak kuchenki mikrofalowe, zdecydowanie nie jest to AGD drobne do kuchni, jednak w wielu sytuacjach potrafi wesprzeć tych bardziej leniwych. Odgrzewanie jedzenia w mikrofali staje się ostatnimi czasy coraz bardziej popularne, a wykorzystywanie ich do przygotowania potraw coraz mniej zaskakuje. Możemy znaleźć nawet specjalny woreczek, który gotuje nam ziemniaki w mikrofali! Czy gotowanie musi kojarzyć się nam z palnikami lub płytami indukcyjnymi?

Oczywiście, że nie, od jakiegoś czasu zauważamy rozwój produktów linii thermomix. Na ich bazie powstało wiele produktów mających podobne działanie i cel. Multicooker potrafi obdarzyć nas pysznym posiłkiem przy minimum nakładów pracy, a wolnowar wcale nie odstaje w tej konkurencji.

Nie można również zapomnieć o naszych ulubionych produktach którymi są frytkownice beztłuszczowe. Te wspaniałe urządzenia pozwalają nam na przygotowanie złocistych frytek przy minimum oleju. Wszystko dzięki temperaturze i powietrzu. Może nas ona zaopatrywać nie tylko we frytki, ale również w mięso i warzywa, jest to o wiele zdrowszy odpowiednik frytur, gdzie smażenie polegało na zanurzaniu jedzenia w głębokim oleju w wysokiej temperaturze.  




 

Strona korzysta z plików cookie w celu realizacji usług zgodnie z Polityką dotyczącą cookies. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do cookie w Twojej przeglądarce.
Zamknij
pixelpixelpixelpixel